Breaking News
Loading...

OKTAGON PRIME 5: Datum živého přenosu, Čas zápasu, TV kanál a další

 Oktagon Prime 5 startuje už dnes v sobotu v 18:00. Podívejte se na jednoduchý návod ke sledování livestreamu. V článku naleznete i tip zdarma.

Kde a kdy sledovat Oktagon Prime 5 živě a zdarma? Livestream na Tipsport TV

Dnes v sobotu od 18:00 se koná Oktagon Prime 5 s hlavním zápasem Kertész vs. Veličkovič. Bojovat se bude ve slovenském Šamoríně. Na galavečeru uvidíme i taková jména jako Karol Ryšavý, Andrej Kalašnik, Jakub Tichota, nebo Robo Pukač. Livestream všech zápasů Oktagonu je zde.


Kompletně všechny zápasy z turnaje Oktagon Prime 5: Kertész vs. Veličkovič můžete v livestreamu zdarma najít na webu sázkové kanceláře Tipsport. Na Tipsport TV uvidíte všech 11 zápasů v přímém přenosu. Pro nově zaregistrované sázkaře je navíc připraveno i 150 Kč zdarma. Ty můžete využít například i na live sázky, které budou opět dostupné na celý galavečer organizace Oktagon.


V hlavním souboji večera je velkým favoritem UFC veterán Bojan Veličkovič. Veličkovič má v Oktagonu na kontě 2 výhry v prvním kole a prohru proti Davidu Kozmovi z posledního titulového zápasu.


TIP Vítěz B. Veličkovič v kurzu 1,35  Vsadit u Tipsportu


Proti Kertészovi má Veličkovič velkou výhodu ve zkušenostech z těžkých zápasů. Zároveň svého soupeře zvládne okopávat tvrdými kopy, proti kterým nemá Máté Kertész prakticky žádnou adekvátní obranu. Na tiket patří výhra favorita.


Oktagon Prime 5 program a výsledky / video zdarma na Youtube

Kompletní program zápasů Oktagon Prime 5 má následující podobu. Po skončení turnaje zde naleznete i aktualizované výsledky.

Post a Comment

0 Comments